Pages

Thursday, July 1, 2010

Ze Vodnár v júli 2010

Na obžmurknutie - hviezdy jemne naznačujú, že by sa možno mohol začať koniec "zlého" obdobia...? Žeby? Nie som horoskopista ale dobre sa to číta :-)



Horoskop: Vodnár v júli 2010

Prehľad o roku 2010 Vám poskytne ročný horoskop.
A nasledujúce riadky Vám povedia trochu viac k aktuálnemu mesiacu.
Urán (Baran) sa začína pohybovať retrográdne (pondelok) 5. 7. 2010
Merkúr (Rak) vstupuje do znamenia Lev (piatok) 9. 7. 2010
Venuša (Lev) vstupuje do znamenia Panna (sobota) 10. 7. 2010
Slnko (Rak) konjunkcia (Rak) Mesiac (nov) (nedeľa) 11. 7. 2010
Saturn (Panna) vstupuje do znamenia Váhy (streda) 21. 7. 2010
Slnko (Rak) vstupuje do znamenia Lev (štvrtok) 22. 7. 2010
Jupiter (Baran) sa začína pohybovať retrográdne (piatok) 23. 7. 2010
Slnko (Lev) opozícia (Vodnár) Mesiac (spln) (pondelok) 26. 7. 2010
Merkúr (Lev) vstupuje do znamenia Panna (utorok) 27. 7. 2010
Mars (Panna) vstupuje do znamenia Váhy (piatok) 30. 7. 2010

+++

Celý mesiac je Mars vo Vašom ôsmom dome - dome peňazí iných ľudí. Naznačuje to riešenie nejakých záležitostí, súvisiacich s dedičstvom, alebo majetkom, ktorý nepatrí len Vám. Podporuje vás pritom nielen energický Mars, ale aj šťastná Venuša. Problematický Saturn v tejto časti Vášho horoskopu strávil viac, ako dva roky. V súčasnosti pomaly opúšťa túto citlivú sféru a Vy sa už tešíte na väčšiu finančnú slobodu.

Slnko a Merkúr sú prvé týždne v šiestom dome - dome práce a zdravia. Nemalý dôraz je preto aj na rutinných pracovných povinnostiach, či kondícii. Prvé týždne budú mimoriadne vhodné pre vytrvalý pracovný maratón, alebo definitívne vyriešenie nejakého zdravotného problému, prípadne naštartovanie diéty, či pravidelného cvičenia. Rozmýšľate, kedy začať? Ideálny čas prinášajú dni okolo novu 11. júla. Do čohokoľvek sa pustíte, budete to robiť dôkladne a každý problém vo Vás prebudí zvedavosť zanieteného výskumníka.

Vstup Slnka do domu partnerstva predznamenáva od 22. júla úspech vo všetkom, čo súvisí s medziľudskými vzťahmi. Nálada na pracovisku bude príjemná a aj súkromné partnerské záležitosti budú plné harmónie.

Urán je v znamení Barana - Vašom dome komunikácie a od začiatku júla do začiatku decembra bude retrográdny. Počas týchto mesiacov sa rozhodnete doplniť si vzdelanie, alebo sa nečakane do Vášho života budú vracať ľudia, ktorí Vám boli kedysi blízki - kamaráti z detstva, spolužiaci, súrodenci a pod.

Zhrnutie:
Aktuálnou témou sú peniaze z cudzích zdrojov. Zároveň budete pracovať na svojej kondícii a zvládnete aj množstvo práce. Ani láska nebude chýbať - najmä koncom mesiaca.

No comments:

Post a Comment